bravia edustukset kuva

Bravia Mobil on vuonna 2005 perustettu perheyritys, jolla on selkeä visio tulla yhdeksi matkailuautojen huippuvalmistajaksi Euroopassa. Bravia-retkeilyautoja on saatavana Peugeot ja Mercedes-Benz alustoilla.

Bravia suunnittelee erinomaisia asuntoautomalleja vaativimpienkin asiakkaiden
vaatimusten täyttämiseksi. Heidän intohimonsa on parantaa jatkuvasti tuotteidensa laatua ja valmistusmenetelmiä. He haluavat osoittaa menestyksensä huipputeknologian, korkeasti koulutetun henkilöstön, tuotantokyvyn ja kilpailukykyisten hintojen avulla.

Heidän suurin etunsa on oma, yli 30 vuotta sitten perustettu hyvin menestyvä kalustetehdas, jossa myös erittäin laadukkaat pyöreä linjaiset Bravia kalusteet valmistetaan (www.pohistvo-vidmar.com).

VXS-srebrne

Globe-Traveller-brändi on ollut markkinoilla vuodesta 2009 lähtien ja autoja on saatavana Peugeot ja Fiat alustoilla.

Nykyään Globe –Traveller -matkailuautoja on nähtävissä tien päällä kaikkialla Euroopassa. Globe-Travellerin saamat palkinnot vahvistavat, että heidän asiakkaansa, mutta myös alan asiantuntijat ovat huomanneet heidän ponnistuksensa innovaatioiden ja laadun hyväksi.

edustukset kuva la strada

La Strada -retkeilyautoja kuvaa hyvin käyttämämme iskulause; JOS MUIDEN LAATU EI RIITÄ

La Strada -matkailuautot on valittu laadukkaimmaksi kompaktiksi matkailuautoksi useampana vuotena peräkkäin saksalaisen Reisemobil-lehden äänestyksessä.

La Strada -retkeilyautoja on saatavana Fiat, Citroen ja Mercedes-Benz alustoilla.

La Strada -retkeilyautot eivät eroa pelkästään avaruudellaan vaan myös älykkäillä innovaatioillaan ja houkuttelevalla muotoilullaan. Yli 30 vuoden kokemus näkyy autoissa intohimona laatuun ja yksityiskohtiin. Jokaisen yksittäisen osan laatu ja kestävyys tarkistetaan ennen kuin se asennetaan. Tietysti La Strada käyttää vain laadukkaita materiaaleja, jotka asennetaan huolellisesti käsityönä. Monet La Strada -tiimin jäsenet ovat itse matkailuauton käyttäjiä ja he tietävät tarkalleen, mikä on tärkeää.

Soita
Sijainti